loading

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Ο τρόπος που κάθεστε είναι εξίσου σημαντικός με τη θέση που κάθεστε. Είτε οδηγείτε εσείς είτε οδηγεί άλλος, είναι ζωτικής σημασίας, μία ημέρα στο τιμόνι να μην έχει ως αποτέλεσμα μία εβδομάδα με προβλήματα στη μέση.

Η καμπίνα του Opel Movano, από την επιλογή των καθισμάτων έως την εργονομική θέση του λεβιέ ταχυτήτων και η τηλεσκοπική ρύθμιση τιμονιού, έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να κρατά τον οδηγό, όπως και το όχημα, στον δρόμο, σε καθημερινή βάση.

Opel Movano - Βοηθητική είσοδος (aux-in) & σύνδεση USB

Βοηθητική είσοδος (aux-in) & σύνδεση USB

Όλα τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας του Opel Movano διαθέτουν βοηθητικές υποδοχές και σύνδεση σύνδεση USB.

Opel Movano - Συνδεσιμότητα Bluetooth®

Συνδεσιμότητα Bluetooth®

Απλό στη χρήση και ουσιαστικά γενικής χρήσης, το Bluetooth® καθιστά την επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου πιο ασφαλή, παρέχοντας τη δυνατότητα ανοικτής ακρόασης.

Opel Movano - Κλιματισμός

Air conditioning

Βέλτιστο εργασιακό περιβάλλον κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Διατίθεται στάνταρ στον βασικό εξοπλισμό και διαθέτει και φίλτρο αέρα.

Air conditioning στο πίσω μέρος του Bus

Όπως και στα ταξίδια με αεροπλάνο, οι πίσω επιβάτες έχουν τα δικά τους συστήματα αερισμού στο ράφι αποσκευών πάνω από το κεφάλι τους για να προσαρμόζουν τη διεύθυνση του αέρα καθώς και την ισχύ σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Ο εξοπλισμός προσφέρεται στάνταρ.

Opel Movano - Αποθηκευτικός χώρος

Αποθηκευτικός χώρος

Η καμπίνα διαθέτει πολλούς πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους, τόσο για τον οδηγό όσο και για το πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένων θηκών όπου μπορούν να τοποθετηθούν φιάλες νερού 2 λίτρων. Το Opel Movano προσφέρει ένα χώρο για κάθε επαγγελματική ή προσωπική ανάγκη.

Στα βασικά χαρακτηριστικά αποθήκευσης περιλαμβάνονται:

  • Θήκες στις πόρτες αρκετά μεγάλες
  • Αφαιρούμενη θήκη στην πόρτα του οδηγού
  • Θήκη για κέρματα και κάρτες/εισιτήρια στο ταμπλό, μαζί με θήκη για τηλέφωνο
  • Ποτηροθήκες στο ταμπλό και στο κεντρικό κάθισμα πίσω
  • Ράφι στο ταμπλό για έγγραφα
  • Ντουλαπάκι συνοδηγού
  • Ράφια αποθήκευσης, τοποθετημένα ψηλά, για τον οδηγό και τον μπροστινό επιβάτη
Opel Movano - Φωτισμός σαλονιού

Φωτισμός στο χώρο του σαλονιού

Ο ατομικός φωτισμός σε κάθε κάθισμα βελτιώνει την άνεση στο ταξίδι και την ευκολία των επιβατών, ενώ ο φωτισμός στο δάπεδο επιτρέπει στους επιβάτες να βρίσκουν εύκολα τη θέση τους στο σκοτάδι.

Πίνακας Οργάνων

Ευκρινή, ευανάγνωστα όργανα, ιδανικά και εργονομικά τοποθετημένα, μειώνουν την κόπωση του οδηγού και αυξάνουν την ασφάλεια χειρισμού.

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να απεικονίζουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Η Opel θα καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο του Διαδικτυακού Τόπου είναι ακριβές και ενημερωμένο. Ωστόσο, λόγω της φύσης των αποθεμάτων οχημάτων και των αλλαγών που εφαρμόζονται στις προδιαγραφές οχημάτων κατά τη διάρκεια ετήσιων ενημερώσεων κ.λπ., τα προϊόντα που εμφανίζονται στο Διαδικτυακό Τόπο μπορεί να διαφέρουν από τις τελευταίες προδιαγραφές. Μέρος του εξοπλισμού που περιγράφεται ή εμφανίζεται μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες χώρες ή με επιπρόσθετο κόστος. Οι πελάτες θα πρέπει να ελέγχουν τα χαρακτηριστικά των οχημάτων που επιθυμούν, συνομιλώντας με τους λιανοπωλητές στο σημείο παραγγελίας. Η Opel διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές των προϊόντων ανά πάσα στιγμή. Οι επισκέπτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στις δηλώσεις που γίνονται στο Διαδικτυακό Τόπο και το υλικό αυτού παρέχεται «ως έχει», χωρίς όρους, εγγυήσεις ή άλλες διατάξεις οποιουδήποτε είδους. Αντίστοιχα, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο, η Opel σας παρέχει το Διαδικτυακό Τόπο προς χρήση αναφέροντας ότι εξαιρεί κάθε δήλωση, εγγύηση ή άλλους όρους (συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων όρους που υπονοούνται από τον νόμο) τα οποία αφορούν στον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο.

*) WLTP

*) Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων CO2 υπολογίζονται σύμφωνα με την Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) με τους κανονισμούς R (ΕC) αριθ. 715/2007 και R (ΕU) αριθ. 2017/1151 (στις αντίστοιχες ισχύουσες εκδόσεις). Οι τιμές δεν λαμβάνουν υπόψη συγκεκριμένα τις συνθήκες χρήσης και οδήγησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2, παρακαλούμε ανατρέξτε στην οδηγία με τίτλο «Οδηγία για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 καινούργιων επιβατικών οχημάτων», η οποία αναρτάται σε όλα τα σημεία πώλησης.

**) NEDC

**) Τα τιμές κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2 υπολογίζονται σύμφωνα με την Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) και, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης, οι τιμές που προκύπτουν μετατρέπονται εκ νέου σε NEDC, σύμφωνα με τους κανονισμούς R (ΕC) αριθ. 715/2007, R (ΕU) αριθ. 2017/1153 και R (ΕU) αριθ. 2017/1151.

Οι τιμές δεν λαμβάνουν υπόψη συγκεκριμένα τις συνθήκες χρήσης και οδήγησης, τον εξοπλισμό ή τον πρόσθετο προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο ελαστικών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2, παρακαλούμε ανατρέξτε στην οδηγία με τίτλο «Οδηγία για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 καινούργιων επιβατικών οχημάτων», η οποία αναρτάται σε όλα τα σημεία πώλησης.

***) Απερχόμενα μοντέλα / Επαγγελματικά οχήματα

***) Όλες οι τιμές αναφέρονται σε βασικά μοντέλα EU, με στάνταρ εξοπλισμό. Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές ρύπων CO2 υπολογίζονται βάσει των κανονισμών R (EC) No. 715/2007 και R (EC) No. 692/2008 (στις αντίστοιχες ισχύουσες εκδόσεις), λαμβάνοντας υπόψη το απόβαρο του αυτοκινήτου, όπως ορίζεται από τον κανονισμό. Ο πρόσθετος εξοπλισμός ενδέχεται να οδηγήσει σε ελαφρώς υψηλότερες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2, από αυτές που έχουν ανακοινωθεί. Tα στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 δεν αφορούν ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος μιας συγκεκριμένη προσφοράς. Παρέχονται με μόνο σκοπό τη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών οχημάτων, ωστόσο ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματική κατανάλωση καυσίμου που επιτυγχάνεται σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης, οι οποίες επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από το στυλ οδήγησης και τις συνθήκες. Ο πρόσθετος εξοπλισμός μπορεί να αυξήσει το απόβαρο και, σε μερικές περιπτώσεις, τα επιτρεπόμενα βάρη άξονα και το επιτρεπόμενο συνολικό βάρος του οχήματος και να μειώσει τα επιτρεπόμενο βάρος ρυμούλκησης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της μέγιστης ταχύτητας και σε αυξημένο χρόνο επιτάχυνσης. Οι τιμές επιδόσεων που αναφέρονται επιτυγχάνονται με έναν οδηγό 75 κιλών συν φορτίο 125 κιλών.

Αρχή σελίδας